Rövid értékelés labdarúgó csapatunk 2021/2022-es szerepléséről

Torony KSK 2021/22
Torony KSK 2021/22

 

Az elmúlt év bajnok csapatával vágtunk neki a új idénynek. Az őszi szezon remekül sikerült, hiszen a télen veretlenül vezettük a bajnokságot, nagyon jól teljesítettek a fiúk.

A tavaszi idényre valami megtört. A téli felkészülés ideje alatt nem engedtek be bennünket falunk torna csarnokába, ez visszafogta az edzettséget. Tavasszal többen sérüléssel bajlódtak hosszabb ideig, családi események miatt is volt hiányzás. Ennek tudható be a gyenge kezdés és a 4 vereség is. Ennek tudatában a harmadik hely is nagyon jó eredmény.

A csapat kereken száz gólt lőtt és negyven kettőt kapott .

 LEGJOBB GÓLLÖVŐINK:  :     Tomor    Balázs          32  gól
                                                    Horváth Tamás          15 gól
                                                    Binger Ákos               14 gól
                                                   Siklósi Szabolcs          11 gól
Tomor Balázs a bajnokság második legjobb góllövői lett a 32 találatával.

Játékosaink végig remek hozzáállást tanúsítottak, a harmadik hely is nagy teljesítmény!

Köszönetet szeretnénk mondani támogatóinknak, nélkülük nem tudtuk volna végigjátszani a szezont A tavalyi év TAO pályázatához Takács Sándor a 2022-es évihez Nagy János nyújtott önzetlen segítséget. Csercsics Antal képviselő úr, dr .Czeglédy Csaba (magánemberként), A Cigány Kisebbségi Önkormányzat, Vidos László úr, Rácz László vállalkozó segítetek át bennünk az anyagi gondokon.

Torony Község Önkormányzata - a tavalyihoz hasonlóan - az idén sem nyújtott anyagi támogatást.

Csiszár József és Sárvári Vilmos a cserepadok felújításában nyújtott segítséget Kiemelt köszönet illeti Gerbosics Janit és Romsics Ágit a focipálya kaszálásáért, és Marit a szerelések mosásáért!

A felsoroltak mindegyike részese a sikernek.

Bronzérmes csapat Névsora: Németh Ádám, Binger Ákos, Buday László, Albert András, Dali Dominik, Kiss Attila, Kiss Gergő, Kálmán Richárd, Szladovics Dávid, Farkas Imre, Siklósi Szabolcs, Horváth Tamás, Nagy Balázs, Nagy Attila, Bakucz Kornél, Dankovics Ádám, Szakály Dániel, Horák Ádám, Tomor Balázs, Tomor Ádám, Gombás József edző, Héra Zoltán technikai vezető, Görög Péter intéző, Csiszár József elnökségi tag, Dr. Horváth Ádám elnökségi tag, Kopácsi Anita gyúró, Joó Imre Sportköri elnök és az öt fős rendezői gárda.

A mellékelt képen az utolsó hazai mérkőzésen  Perenye ellen 10 : 1-re győztes csapatunk.

 Joó Imre                                              

Címkék