Kőszegfalva SE - Torony KSK (2020.10.18.)

Kőszegfalva SE -  Torony KSK     2 : 4     (1 : 1)

Vezette: Kondor T.

Torony KSK: Németh Á. - Kiss A. (Bakucz), Binger, Horváth T., Albert - Buday (Kalmár), Szladovics - Kiss G., Dali, Siklósi, Tomor (Dankovics) - Farkas (Hoós)
Edző: Gombás József

Lendületesen kezdtük a mérkőzést, sorra jöttek a helyzeteink és Farkas Imre megszerezte a vezetést a 13. percben. Tartott a lendület de a hazaiak egy szerencsés góllal egyenlítettek.
Büntetők harcoltunk ki, de Binger nem tudta értékesíteni. Visszaesett a játékunk, a második félidő nagy része a jó erőkből álló Kőszegfalva irányítása alatt volt, meg is szerezték a vezetést.
Aztán jött az utolsó tíz perc, amiben szenzációsat produkáltak játékosaink. A 81. percben Tomor pazar átadását Farkas belőtte. A 86. percben Siklósi kiváló szögletét Binger fejelte a kapuba, majd remek támadás után a 88. percben Kalmár állította be a végeredményt.
Már az ellenfél vezetésénél a szurkolóink azt hitték vége a veretlenségnek, de a srácok nem így gondolták. Cserejátékosok is nem sértődötten, hanem teljes szívvel küzdöttek sokat tettek hozzá a játékhoz, de ez a győzelem a csapatszellem és a csapatmunka igazi diadala volt. Az utolsó tíz perc játéka pedig káprázatosra sikeredett.
Csak gratulálni tudunk a teljesítményhez, küzdésből minden játékosunk jelesre vizsgázott.

Vasárnap, hazai pályán 14 óra 30 perces kezdéssel Gyöngyösfalu az ellenfél.
Ezen a találkozón már az új "Büfés" is bemutatkozik, tehát lesz folyékony alapanyag is a szurkoláshoz.

Joó Imre