Torony KSK hírek 2021.02.08.

A Torony KSK rövid hírei!

  • Elmaradnak a téli hónapokra tervezett szokásos sakk versenyeink a járvány miatt. Későbbi (talán őszi) időpontokban bepótoljuk.
  • Megkezdte labdarúgó csapatunk a felkészülést tavaszra. A tornatermet nem használhatjuk (járvány miatt) ezért szabadtéren edzenek a fiúk.
  • Futóedzések egy részét a Csónakázó tó körül bonyolítják, másik részét saját pályánkon. Most már labdás edzések is vannak és sorozatban játsszák a felkészülési meccseket is .
  • A Király Sportcentrumban és az Illés Akadémia műfüves pályáján megyei II. osztályú csapatok ellen 3-4 mérkőzés következik. 
  • Játékos keretünkben egy változás van. Toldi Péter másfél éves kihagyás után újra játékra jelentkezett .(Családi és munkahelyi elfoglaltság miatt hagyott ki.)

 

Decemberben tragikus körülmények között elhunyt BAKACS LÁSZLÓ

   Bakacs Laci talán minden idők egyik legjobb és legtehetségesebb toronyi labdarúgója volt. Nagyobb csapatok is állandóan figyelték (Pl.: SABARIA) de ő hűséges maradt falujához és itteni barátaihoz. Egy évet focizott Ausztriában, a Rohonc csapatában is. Kemény, villámgyors ballábas játékos volt nagyon gólerős. Játékát egyéniségét megye szerte ismerték, elismerték és szerették. Mindig vidám, segítőkész és jópofa fiú, egyik beceneve Ördög volt, utalva "ördöngős" cseleire. A megyei foci világában azonban Ő volt a BAKACS.
 Magánélete sajnos nagyon félrecsúszott és végül is ez vezethetett tragikus halálához.
 Mi toronyi sportemberek, volt játékos társaid, barátaid emlékedet megőrizzük, nyugodjál békében Laci!

Joó Imre